Sara Sjödin

Follow your dreams!!

joråsåatt.....

Publicerad 2012-05-31 20:06:18 i Allmänt,

Man kanske ska skriva oxå ju.. denna vecka har vart lång. Har inte alls känt mig pigg, seg och trött har de vart. Men hoppas de vänder snart. Idag åkte Hanna och Gustav till deras pappa så idag har vi bara stora Simon hemma. Simon tyckte att vi skulle äta tahimat och de kan man ju inte säga nej till precis.

I tisdags tog Per med sig Simon och Gustav på en liten fisketur. Dom kom hem med fem regnbågar. Så nu har frysen fått fisk och min mamma fick sig en fisk oxå. Ska bli himla gott med fisk sen. Vi får passa på att äta de nästa vecka när Simon inte är här, han har ju fiskallergi. Och nu är de extra jobbigt för Simon att vara ute med all pollen. Men än så länge har de inte blivit något akutenbesök och jag hoppas at det inte blir något i år. Så himla drygt att se honom dålig med all j**la pollen. Hatar pollen... Men idag har de gått bra för de har regnat hela dagen :) Simon har gått på extra simskola med skolan och de har gått framåt för honom. Han simmar på rygg för fullt nu. Så snart kan han ta flera märken :)

Sen lilla Gustav har blivit jätteduktig på att prata och han lär mig flera tecken. Så nu ha jag lärt mig olika färger med tecken. Men de tecken han använder mest är Jag älskar dig. Fast han kan säga de så använder han de. Så himla gullig. Sen har nu sovit i sin säng i tre nätter i rad. Helt sjukt duktig han har blivit, bara sådär blev de med sovandet. Jag har gått upp och lagt honom när han har vaknat men för de mesta är ju jag dödstrött när han kommer så de har blivit att han ha sovit i våran säng. Så nu har jag lovat honom om han sover i sin säng många ggr kommer han få en stor pojk säng. Just nu har han en mammutsäng. Så få se va de blir för säng och jag hoppas verkligen att han fortsätter att sova i sin säng.

Hanna och jag va och klippte oss förra veckan. Hanna fick lite kortare hår nu när de är sommar för hon blir himla svettig i nacken när håret ska vara där och när hon inte vill sätta upp håret. Sen va vi och köpte nya örhängen så hon valde ett par rosa karamellörhängen sen ett par silverdelfiner med en pärla i. För Hanna har de oxå släppt med talet. Hon har svårt med vissa bokstäver men de släpper mera och mera.

Nu ska jag mysa lite med Simon när vi är själva hemma. Per har åkt till en vän så han kommer nog inte hem förrän på ett par timmar så jag ska även passa på att sortera all vikt tvätt. Blir lite att sortera när vi är fem st här hemma, men himla mysigt är de när vi alla är hemma.

Kram Sara

1 år idag!!

Publicerad 2012-05-20 21:02:08 i Allmänt,

Tänk att det redan har gått ett år sen jag och Per träffade varandra. De pirrar fortfarande i magen när han kommer hem ifrån jobbet eller kommer in på jobbet för att hämta saker eller när han säger att va fin du är.
Jag känner mig så himla trygg med honom, barnen tycker om honom. När jag har läst bok för Gustav på kvällen säger han alltid: Mamma jag älskar hela dig ända från fötterna till huvudet och du mamma jag älskar Per oxå. (fast på sitt sätt) De värmer i mitt hjärta kan jag lova. De är mycket Per Per Per här hemma och de känns kanon. De första barnen säger när jag hämtar dom är: Vart är Per??
Dom säger inte ens hej till mig, bara Per!!

Är så himla lycklig med barnen och Per ♥♥

Älskar er!!

♥♥♥♥
♥♥


Kram Sara

......

Publicerad 2012-05-17 13:14:24 i Allmänt,

Har haft migrän i två dagar, tack och lova att det har släppt nu. Så himla drygt och jobba eller vara hemma med barnen när huvudet bara vill vila. Måste ringa VC så jag får starkare tabletter.

Under veckan har de ju inte hänt något speciellt heller. Blev lite extra mys med barnen igår för idag åker dom till deras pappa (en dag tidigare) Så dom får vara lediga imorgon. Så de blev popcorn igår och en film, Gnomeo och Julia. Rätt rolig film faktiskt.

I helgen ska jag försöka fixa de sista i källaren och i trädgården. De har legat lite på is ett tag i källaren men snart är de färdigt. Ska bli skönt och kunna gå ner till tvättstugan utan att se de "måste" där nere.

Nä, lite mys med barnen innan dom ska åka.

Kram Sara

Ledigheten är över..

Publicerad 2012-05-14 21:39:38 i Allmänt,

Helgen gick som vanligt för fort. Lördagen va vi på marknaden, eller bara karusellerna va vi vid. Barnen åkte två var och jag åkte en. Sen skulle dom fiska glitterpåse sen va dom nöjda. Så efter de skjutsade jag iväg Simon och Hanna till deras kompisar sen åkte Gustav iväg med Per på Mercaträff. Så då fick jag en liten stund för mig själv så jag va hos mamma och fikade supergoda bullar. Sen när jag åkte och hämtade Simon och Hanna så då åkte Per och Gustav fyrhjuling. Så vi hade tre väldigt nöjda barn hemma på kvällen.

Sen på söndagmorgon åkte Per iväg med Simon på en fyrhjulingstur vid sligen (och typ halva släkten) och Hanna va ute med Martina. Så då passade jag och Gustav på att fixa ute i trädgården. Så snart kan man köra med gräsklipparen där. Sen gick vi ner till mormor för Gustav skulle fika stooora bullar. Mitt lilla fikmonster fikade för fulla muggar. Så då passade vi på att ta med Ellen så Linda kunde städa i lugn och ro för Simon va ute med William. 

Det har vart en lugn helg tycker jag men ändå gjort massa =D

Idag har jag vart ledig ifrån jobbet för dagis skulle ha en planeringsdag. Så idag blev de städa i hela hemmet och med nybäddade sängar. Så gott man kommer sova inatt då, synd bara att man ska upp tidigt. Men denna vecka blir de bara tre jobbdagar. Sen har jag vart så snäll så jag skickar iväg Per på hårklippning kl 11 imorgon när han är ledig, för han är så himla långhårig nu. Sen passar de ju bra för nästa helg är de ju dop för lillskruttan. Så nästa vecka ska Hanna klippa sig sen tänkte jag att jag ska klippa mig oxå sen är jag sugen på att färga håret oxå. Måste ringa dit imorgon och fråga hur jag ska boka för de va så bökigt me de när man skulle boka online. För jag vill ha färg + slingor och då blev de fel för mig, så bäst att ringa så de inte jag bokar helt galet.

Tänkte försöka hinna lägga ut lite kort imorgon. Har ju inte lagt ut några ifrån sista april än. Blev några fina kort på raketerna iaf. 

Kram Sara

hemma än

Publicerad 2012-05-11 09:16:49 i Allmänt,

Har nu pratat med VC, hon tyckte jag kunde avvakta för dom hade inga tider idag men ska ha koll så de inte kommer nån knöl. Så de blir knapra piller tills de släpper.

Men idag kommer mina underbara barn hem. Ska bli så skönt, ska bara mysa ikväll. Tänkte att vi skulle bada först men de känns inge bra me de nu så de får bli nästa gång dom kommer.

På tisdag börjar veteranträffarna nere i Säterdalen igen. De ska bli roligt att åka dit. Barnen längtar till dess så då får de bli en premiärtur ner dit. Simon tyckte att vi kunde äta där för han vill ha deras tacotallrik. Så då hämtar jag och Per dom på dagis och fritids på tisdag sen får de bli mat där nere.

Sen har jag frågat barnen va dom vill göra i sommar. Simon han ville till Furuvik, Hanna visste inte rikitgt och Gustav ville till Säterdalen och titta på djuren sen äta picnic. Så de skulle vi nog kunna fixa. Men vi ska ev till Legoland som dom inte vet om. Men de visar sig hur de blir me de. För då ska vi åka med min syster med familj men om dom ska flytta och dona i deras nya hus så vet jag inte hur de blir me de. Men Legoland finns ju kvar tills nästa år oxå. Känns som de inte står på förrän de är dags för semestern.

Och jag ligger som vanligt i soffan med en varm dator på magen. Så himla skönt.

Nä, nu får de bli lite frukost för mig medans Per sover!

Kram Sara

Lite sur blir jag..

Publicerad 2012-05-10 21:33:54 i Allmänt,

Har kikat runt på nätet nu om en doppresent till Ellen, då hittar jag den bästa presenten jag kan tänka mig... men då är de 6 veckors leveranstid. Ghaaaaa.... så de får väl bli en juklapp istället. Men som jag nog tror de kommer bli så kommer nog hon få den när dom flyttar till huset.

Och mitt onda började försvinna jo vad händer då?! Jag böjer mig ner sen gör de ondare än ondast. Så jag tror jag ska grina en skvätt så kanske de släpper...

Kram Sara

Choklad och lakrits

Publicerad 2012-05-10 15:02:55 i Allmänt,

Blev sjukt sugen på en chokladkaka och skolkritor..mummmmssss....




Nu lagar Per mat, värsta lyxmaten oxå. Potatismos och fisk. Gott ska de bli iaf.

Har fått världens bästa pojkvän ♥

Kram Sara

hemma idag med..

Publicerad 2012-05-10 14:42:53 i Allmänt,

Inatt när jag vaknade hade jag skitont. Men snälla underbara Per hämtade värktabletter åt mig. Tänkte jobba idag men så blev de dock inte efter de onda inatt sen att jag hade ont när klockan ringde vid fem.
Har nu diskat två skålar och torkat köksbordet (de enda jag har orkat med under denna vecka) sen blev de jobbigt, så Per han va snäll och dammsög. Nu är han i garaget och grejar med plymouthen och jag ligger i soffan med en varm och go dator på magen.

Ikväll är nåt nytt programm på kanal 3 kl 20 som ska börja och självklart ska jag följa de när de handlar om unga mammor. Va ju själv ung när jag fick Simon. Precis fyllt 19 år hade jag gjort. Men ångrar de gör jag då INTE. Han är min älskling som har blivit så stor som snart slutar trean.

Imorgon kommer alla dom tre goa hem. Ska bli så skönt för då blir de som vanligt hemma. Sen på lördag är de marknad i stan så jag hoppas att det blir fint väder då. Bara de onda försvinner så jag orkar gå den.

Kram Sara

Magen...

Publicerad 2012-05-09 10:55:21 i Allmänt,

Hemma ifrån jobbet idag, gick hem efter ett par timmar igår. Har ont i magen, bara på höger sida. Samma som förut. Har vart till läkaren tre ggr om magen men hittar inge fel. Har även gjort UL men de är väl som de ska vara tydligen. Pinade igenom mig jobbet i måndags men de gick segt. Får ont på en gång när jag böjer mig eller lyfter tungt. Så nu ligger jag i soffan och kika tv. Rätt tråkigt men men.. Och vetekudden hittar jag inte heller så en varm dator är riktigt bra denna gång :P

Nä, man kanske ska trycka i sig en till tablett nu så de onda är borta en timme iaf.

Kram Sara

Framme...

Publicerad 2012-05-04 22:55:32 i Allmänt,

Då va vi framme i Fensbol. Har nu lagt mig i sängen för jag är dödstrött. När vi kom in i huset va de så tomt i tv-rummet, fanns ingen soffa kvar. Nu börjar de bli tomt i huset. Inte mycke som behövs köras sen heller. Kommer dock sakna huset men svårt att sköta om de när vi bor så långt bort. Men en vacker dag kanske vi hittar ett hus så vi alla fem får plats i utan att "gå" på varandra hela tiden. Den dagen hoppas jag att den kommer innan julen. För nu jäklar har jag börjat spela på lotto. Första omgången blev de 23 kr för mig som spelar för första gången. Barnen tycker vi ska åka flygplan när vinsten är stor, och de håller jag med om. Men den dagen med stor vinst känns väldigt låååångt bort.

Nu ska jag sova lite granna för imorgon är de städ som gäller sen blir de crusing.

Natti Natt!!

Kram Sara

Bara Simon hemma utav barnen

Publicerad 2012-05-03 19:08:01 i Allmänt,

Då va de snart helg igen!! Så himla skönt de ska bli. Jag och Per ska åka iväg och bara njuta av ledigheten, så jag hoppas verkligen att det blir fint väder. Så jag måste börja packa idag för vi ska åka iväg så fort jag slutar imorgon så vi kommer fram nån gång. Vi ska åka med Plymouthen så de kommer ju ta en stund extra att åka med den mot en vanlig bil. Och vi ska ju åka ca 24 mil oxå. Så på lördag blir de crusing och Top Cats för oss.

I onsdags va ju Plymouthen iväg på lite make over!!
 Och de blev på bakluckan.




Idag åkte Hanna och Gustav till deras pappa och imorgon åker Simon dit. Så idag fick Simon bestämma mat och de blev Thai mat. Och de va lika gott som vanligt, så nu är de tre mätta magar här hemma. Så idag har Simon vart och badat med några stycken i skolan och han tycker de är riktigt skoj. Så snart är de nog dags att ta flera märken. Träna lite mera sen blir de nog ett eller två märken till.

Vilket underbart väder de är ute. Och självklart har jag setat på en HMS (hälsa miljö säkerhet) dag genom jobbet och missat all sol men hoppas verkligen att solen lyser imorgon oxå sen även hela helgen såklart. Skulle behöva vara hemma och fixa lite med de ska bli så skönt att åka iväg över helgen. Har ju hela nästa vecka på att fixa innan barnen kommer hem igen. Och på måndag blir de vårdcentralen med Hanna för hon har ont i huvudet hela tiden, antingen är de migrän eller glasögon som gäller för henne.

Nu ska jag kika på tv med Simon innan de är dags för honom att sova.

Kram Sara


Om

Min profilbild

Sara

Hej! Jag heter Sara och är 29 år och jag har tre barn -02, -06,-08. Maj 2011 träffade jag Per. Så nu har vi köpt hus som kommer renoveras, allt i sin takt. Men vi har 1000 idér om hur de ska bli. Så de blir ju skrivet mycket om barnen och huset. Kram Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela