Sara Sjödin

Follow your dreams!!

Söndag kväll

Publicerad 2012-06-24 22:39:47 i Allmänt,

Då va de kväller igen. Helgen har gått fort som vanligt. Under midsommar har vi bara vart hemma och inte gjort nånting. Riktigt skönt kan jag lova. Bukar alltid annars vara ute på något.
 
Igår skulle jag måla Hannas naglar och självklart skulle lilleman oxå ha färg på sina. Så igår fick dom olika fäger på alla naglar men idag skulle de vara ny färg. Så nu hoppas jag den färgen får sitta kvar ett tag, för de är lite krångel när de ska vara tio olika färger på händerna och två olika färger på stotå naglarna.. lite pyssel men skoj är de. Lite svårt är de för båda vill vrida och vända på händerna eller fötterna hela tiden.
 
Barnen sover för nån timme sen och Per skulle åka till Fredrik en snabbis som va för 3 timmar sen. Så jag har väl snart gått igenom alla damkläder på tradera. Men snart blir de sängen för mig meeeen nu började tydligen Snowroller. Riktigt rolig film som man inte kan tröttna på. De är ju lika med alla Lasse Åbergs filmer. Jag har då vunnit en auktion på tradera om en jättefin klänning. Ska ha den på lördag när de är Big Lake Run och mina nya skor.
 
Kort kommer imorgon, slut på batteri i kameran.
 
Kram Sara

ja just ja...

Publicerad 2012-06-23 10:46:22 i Allmänt,

Jag har ju slutat bita på naglarna för 711 gången. Sen har jag fixat tid för nagelförlägning oxå. Mina naglar är tunna som papper så dom går sönder hela tiden. Men första dagen på min semester ska jag åka iväg och fixa dom. Ska bli riktigt skoj och få dom fina till semestern.
 
Och sen har jag ringt till VC för min magen är inge bra. Jag får inte behålla någon mat. Skitdrygt när man äter mat ute. Så nu ska jag få ta prover och se vad de är för fel. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt som har hållt på i ett år. För jag vill kunna äta allt som jag äter. Är ju redan matkräsen så hur blir de om man är allergisk mot något. Men de värsta är att tiden inte är förrän 26 juli. De är ju evigheter till dess. Men min läkare ska ju ha semester och jag vill gärna ha honom för jag har haft honom sen 2002. Så får jag väl vänta då....
 
Kram Sara
 
 

........

Publicerad 2012-06-23 10:37:29 i Allmänt,

Nu har vu nyss ätit frukost här hemma. Lite sent men vad gör de när man är ledig. Idag ska vi åka till stan nån gång under dagen. Glömde ju köpa mjölk igår. Skitdrygt men men...
 
Igår när jag hade hämtat barnen så gick vi upp till badet så fick Hanna och Gustav bada. Simon ville vara kvar hemma med Per men dom kom dit sen med. Gustav skulla bada med en t-shirt för så kunde man göra. Sen grillade vi och hade fredagsmys.
 
Idag är de inte lika fint väder som de va igår, så de är lite trök jag som hade tänkt att vi skulle åka till pålspänning och bada. Så de får väl bli en annan dag om inte vädret vänder till de fina som va igår. Så nu är de lite slappardag här hemma med tv och tv-spel. Men snart är de dags att slå av de och gå ut en sväng istället.
 
Kram Sara
 
 

Jag och Per

Publicerad 2012-06-22 07:28:41 i Allmänt,

Detta kort tog min systerson William på min pappas och lillasyster Lisas fest för en vecka sen. Och både jag och Per kan aldrig vara seriösa på kort. Men här får ni ett.

 
 
Kram Sara

Midsommarafton!!

Publicerad 2012-06-22 06:08:29 i Allmänt,

Nu är de midsommar igen. Så få se vad barnen tycker vi ska göra.
 
Per har åkte till jobbet för ett bra tag sen. Och jag kunde inte somna om. Så nu är de lite tv sen lite tradera som gäller. Sen blir de väl att fixa lite frukost sen dammsuga och skura sen är de fint här hemma tills barnen kommer.

Så idag får jag höra hur Gustav paratar igen, brukar vara stor skillnad på honom när han har vart vid sin pappa en vecka. Ska nog ta fram hans tecken oxå så få se om han har lärt sig några flera. Han älskar sina tecken så de är skönt. Men jag tycker inte dom behövs lika mycke nu som för 6 mån sen.
 


Kram Sara

Imorgon kommer barnen äntligen hem!!!

Publicerad 2012-06-21 21:36:04 i Allmänt,

Blev inge städa för mig. Blev sjukt trött så jag sov en stund. Sen åkte vi till Säter för Per skulle dit. Sen åkte vi och köpte pizza, va sjukt sugen på en. Sen när vi kom hem och skulle äta va de nå konstigt program och då går en gubbe och plockar döda djur på vägen som han skulle äta för de va billigt. Och då försvann vårat sug på pizza kan jag lova. Så där böt vi kanal och de blev en film istället. Hur äckligt kan de inte vara och äta döda ekorrar som har blivit överkörda? Bläää....

Imorgon ska Per jobba och barnen kommer hem =D Ska bli så himla skönt att ha dom hemma igen.

 
Saknar er så himla mycket att de gör ont i mammahjärtat!!
 
 
 
 
Imorgon tror jag att vi ska grilla och äta massa godis!! Ska bli riktigt midsommarmys.
 
Nä ni, kolla lite tradera sen lägga sig och sova tror jag de blir nu.
 
Kram och god natt på er!!
 
 
 
 

Nu fick jag oxå ledigt..

Publicerad 2012-06-21 16:23:02 i Allmänt,

Dom flesta på jobbet försvann mellan 12-14. Men nu har jag även slutat. Tänkte fixa massa saker som man inte kan göra om de kommer tusen pers hela tiden. Fick de mesta gjort får ta resten på måndag. Nu ska jag städa lite granna så de är fint imorgon när barnen kommer hem =D
 
Saknar dom så himla mycket!
 
♥♥♥
 
Kram Sara

Torsdag morgon

Publicerad 2012-06-21 05:55:43 i Allmänt,

Sitter nu på jobbet och ska strax börja jobba. Igår klarade jag hjullastarkortet sen på kvällen va jag och lillasyster Emma på trafikskolan och gick utbildningen om att jag ska få övningsköra med henne. Sen nu har jag fått tid på nagelförlägning =D Tack snälla jenny!
mycket på en dag men de är skönt att det händer något annars blir jag så himla trött.

Kram Sara

Fint väder!!

Publicerad 2012-06-19 08:19:15 i Allmänt,

Värsta fina vädret är de nu. Inte så värst varmt men solen lyser =D  Just nu äter jag frukost på jobbet.

Ikväll blir de nog en lite tripp till Säterdalen på veterandag. Och jag ska kika på loppisen. Älskar loppis!!

Dags att jobba!!

Kram Sara

Då va helgen över

Publicerad 2012-06-18 22:34:58 i Allmänt,

Måndag idag då. I lördags va vi ju iväg på 50+20 års kalas. De va riktigt trevligt och god mat och god tårta och allt va bra. Så igår blev min pappa 50 år!!


Pappa och Lisa öppnar lite paket och kuvert.

Pappa fick ölglas som de är ingraverat AIK på.





Pappas och Lisas goda tårtor!!








Igår va jag, Hanna och Gustav och hälsade på söta Minna.





Idag blev de tippen, blev inget i lördags för de började regna. Hade ingen lust att stå i spöregn och kasta saker och ikväll passade de bättre för då är Per hemma och kan hjälpa mig med sängen som ska slängas. Så jag och Hanna åkte till Falun istället och fixade hennes glasögon för dom satt för trångt vid öronen så hon blev så röd. Så då fick jag ett par nys skor, skitsköna va dom men de gick inte att köra plymen i dom va lite för hög klack.  Men de gick då att köra barnfota iaf.

Sen idag hade jag och William (systers barn) en liten tur i plymen och sen åt vi lite glass på lappens. William åt hallonsorbet med mjukglass och kolasås och tutti frutti strössel.





Snart är de midsommar oxå. Har barnen hemma och Per jobbar dag så de blir nog en sväng till nån stång nånstans, eller om barnen bara vill vara hemma och grilla lunch kanske. Men jag hoppas iaf att det blir fint väder.

Sen har jag klippt gräset idag. Skitlångt va de men fint blev de på våran gropiga gård.

Kram Sara

Nu får Per jobba dag

Publicerad 2012-06-16 09:24:00 i Allmänt,

Per jobbade halva kvällen igår. Han va hemma vi ett. Dom hade tydligen tappat kronan på skiftet före så nu bli de dagjobb för honom =D men tråkigt för de är ju inge bara att kronan är tappad. Så jag kan säga att Per inte va speciellt glad för de. Så nu är han och jobbar igen men ikväll ska han följa med på min pappas 50 års kalas som kommer firas med lillasysters 20 årkalas. Så jag hoppas verkligen att dom kommer tycka om sina presenter.


Nä packa lite sen till tippen!!

Kram Sara

Stundet firande

Publicerad 2012-06-16 08:50:59 i Allmänt,

Igår va jag, Hanna och Gustav iväg på studentfirande utav min kusin Patrik. Vi fick god mat och god tårta. Patrik fick jättefina presenter och Hanna och Gustav ville ge honom en egen så då va vi in på leksaksaffären och köpte en vattenpistol :P

Stort Grattis!!



Idag har Hanna sovit hemma här så igår kväll körde jag hem Gustav till deras pappa. Simon han ville inte med och fira Patrik för han har nog kommit in i åldern som allt är trööök. Men idag ska jag och Hanna in till tippen för att slänga hennes gamla säng och tusen miljoner mjölkkartonger. Vi är då en riktigt mjölkfamilj :P Sen ska Hanna hem till deras pappa för dom ska på cirkus idag.

Nä lite frukost på detta sen iväg och greja!!

Kram Sara


Då va de kväller igen...

Publicerad 2012-06-14 23:58:45 i Allmänt,

Torsdag kväll och jag har två barn hemma. Gustav skulle sova hos deras pappa så jag har bara dom två stora hemma. Dock blev de inte så mycket tid med dom på kvällen för jag va iväg och fixade min rygg. Fy satan va de va skönt. Huvudvärken försvann på en gång som jag har haft sen i söndags. Mycke lättare att andas fick jag oxå, så de kanske inte är någon astma som spökar utan att de va min rygg. Men jag kunde vara öm i kroppen i morgon men de är de värt, kände lite nu men lite ipren så är de mycke bättre nu.

Imorgon ska de firas kusin Patriks stundent, så de blir stort kalas för vi är en stor släkt =D Barnen ska ju till deras pappa imorgon men jag ska hämta Hanna för hon ville med på kalas. Simon ville inte så få se hur Gustav gör. Sen på lördag är de kalas för min pappa som blir 50 år och lillasyste som blir 20 år. Så de kommer nog bli en kanon helg fast Per jobbar ett antal meter nere i gruvan på natten. Lika tråkigt är de idag som igår när han jobbar natt, men imorgon får jag träffa honom igen. Saknar honom redan när han åker till jobbet, fast jag vet att han snart är hemma. Men snart är de dagjobb för honom så de känns skönt.

Sen imorgon ska jag boka tid för att fixa mina naglar, har äntligen slutat bita igen och naglarna är tunna som papper fast med massa lager nagellack och stärkande nagellack. Tänkte vara ute i god tid med att boka för jag tänkte fixa dom på min första semesterdag så man hinner vänja sig innan de blir dags att öppna massa paket igen.

Hanna fick sina nya glasögon idag. Hon har ju gnällt rätt rejält över huvudet och de kan jag förstå för när jag tog på mig hennes glasögon såg jag ingenting. Jo om jag hade saken ca 10 cm ifrån ögonen.

Min glada lillskrutta




Så de är väl dags att slå igen dom bruna ett par timmar så man är utvilad imorgon.

Kram Sara

Tröööök....

Publicerad 2012-06-13 22:13:47 i Allmänt,

Då va de kväller, en kväll utan Per för han jobbar natt. Så himla tråkigt. Så imorgon när jag kommer hem ifrån jobbet strax före fem blir de middag med honom sen åker han och jobbar. Skittråkigt när man hinner träffas ca30 min. Men sånt är livet... Bara gilla läget och de är skönt att det inte är så många dagar de gäller :)

Hanna stumpan drog ut sin tand igår kväll. Men först va jag tvungen att ringa till tandfen och höra så hon jobbade på natten så hon inte va ledig :P Så idag va Hanna extra glas för att det låg så mycket pengar i glaset. Tänk vad en kronor kan göra. Så nu ligger dom i hennes plånbok som hon ska ha med sig till Legoland i sommar.

Sen idag när Gustav vaknade skulle han ha en peng.

Gustav: Jag vill ha en peng
Jag: Varför då?
Gustav: Jag måste spara till Legoland, två pengar ska jag ha.

Min älskade unge

Igår va jag på ADR utbildning, rätt intressant men fy va mycket man måste tänka på när man ska skicka farligt gods. Massa olika märkningar och vissa gods få man inte köra på vissa ställen, om man har otur kan de få skickas i flera mil omväg bara för om de finns en tunnel. Tur man inte gör sånt varje dag.

Nu börjar dom flesta gå på semester, själv ska man jobba i fyra veckor till sen blir man ledig i hela fyra veckor. Sa bli så himla skönt. Har typ bara Classic car week och Legoland inplanerat. Så de blir nog kanoners! Men jag har även funderingar på Furuvik, Tom tits, Tomteland coh sen någon vattenpark. Men de får bli som de blir. Man får ta dagen som den kommer.

Nu har barnen sovit ett bra tag och de är så himla tyst. Så jag ska passa på att göra samma sak som dom.

Kram Sara

Ledig dag imorgon..

Publicerad 2012-06-05 16:44:33 i Allmänt,

Då va de tisdagen före Nationaldagen, så idag jobbade jag över en timme. Va lite mycke idag. Sen idag va jag iväg med Hanna till sjukan för hon har ont i huudet hela tiden. Så vi fick en remiss ifrån VC om att hon behöver kolla ögonen. Och nu så ska Hanna oxå få glasögon. Hon blev då jätteglad, så hon och sin pappa va idag och kollade efter bågar. Så om ca 2 veckor så får hon dom. Sen om 2 mån ska vi på återkontroll och då ska Gustav med för och kolla sina ögon.

I helgen va vi i Fensbol. Så nu fick vi hem ett skrivbord till Simon som han ska få ha datorn på. Så nu ska jag köpa några lär spel. För internet får då han inte, tycker han är för liten för de än. Om han ska spela internetspel får han göra de på den bärbara så man ha koll på honom. Simon kommer då vara överlycklig att skrivbordet har kommit hem.

Ikväll blir de nog en sväng nere i Säterdalen och kika på bilar och loppis.

Kram Sara

Om

Min profilbild

Sara

Hej! Jag heter Sara och är 29 år och jag har tre barn -02, -06,-08. Maj 2011 träffade jag Per. Så nu har vi köpt hus som kommer renoveras, allt i sin takt. Men vi har 1000 idér om hur de ska bli. Så de blir ju skrivet mycket om barnen och huset. Kram Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela