Sara Sjödin

Follow your dreams!!

Piggelin!!

Publicerad 2012-02-25 08:27:27 i Allmänt,

Idag när Per åkte till jobbet vid 5.15 så kunde inte jag somna om. Men jag har fått massa gjort i källaren, dock har jag hela köksbordet fullt med grejer som ska rensas. Men de får bli efter Ikea som jag snart ska åka till. Ska inte ha något iaf som jag vet nu men min mamma ville dit så då åker jag ju gärna med. Men de första stoppet blir vid "ladan". Där finns de massa roliga "bra ha saker" haha...Ljus ska jag köpa iaf. Har fåt upp mina ljusstakar på väggarna så de ser lite tomt utan ljus. Så de visar sig senare hu mycket onödigt som kommer med hem.

Och nu är de bara 15 dagar kvar tills min storasysters BF går ut. Är så nervös inför de, men vet ej inte varför. Hon har ju fått barn förut. Jag vill att lillknoddas kommer nu så man får goooooosa!!! ♥♥

Simon ska på astmakontroll på måndag och jag hoppas verkligen att de inte är något, men genom hans beskrivning hur han tycker de är att ha gympa och andas låter de inge bra. Bara hålla tummarna!!

Nu snöar de för fullt oxå ser jag =( Vart tog våren vägen?

Nä, göra sig klar va de jag skulle göra!

Kram Sara

Lite bitter då

Publicerad 2012-02-24 16:37:26 i Allmänt,

Idag va jag riktigt laddad för att åka till Fensbol. Ville bara hem fort och hämta Per sen åka. Men när jag byter om på jobbet så ringer Per och berättar att han va tvungen att jobba i helgen, där sjönk mitt humör väldigt fort (även hans kan lova). Ville verkligen iväg nu... ghaaa... arg arg arg...

Nu blir de nog soffan resten utav dagen/kvällen med massa godis.... vill ju åka....

Kram från en bitter Sara

Snart helg igen!

Publicerad 2012-02-23 18:42:41 i Allmänt,

Då va de torsdag igen. Idag har jag vart hemma med Hanna för hon har ont i magen varje dag. Men hon är pigg och så men klagar hela tiden att de gör ont. Så nästa vecka blir de läkarbesök för henne. Men jag hoppas att det går över före de. Sen när Simon slutade skolan så lämande jag Hanna och Gustav vid deras farmor och farfar tills deras pappa kommer hem ifrån för imorgon ska båda till talpedagogen. 

Här kommer fyra kort ifrån Irlandsresan jag va på med jobbet i höstas.(de kommer komma flera kort) De va riktigt fint där men maten va ju inte de bästa kan jag säga. Och sen va de första gången jag flög. Är flygrädd som tusan men de gick bra till slut efter paniken vid lyftningarna. Landningarna gick betydligt mycke bättre. Har aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Vi va även på Jameson och kikade och smakade på lite äcklig whiskey ;P Vi va även i Tara och kikade hur dom hade där i gruvområdet, och de va intressant.
Vi åt mat på Hard Rock Café och de va väl enda gången jag åt mat.


 



Kommer fram till Irland





Supermysigt va de på Hard Rock





På nedervåningen va de själva puben och på övervåningen va de restaurangen och shopen.







Lite andra kort. Först är de tre kort på mina tre knoddar ifrån september.







En söndag i höstas när jag och Per var på väg hem ifrån Fensbol så stannade vi till i Säter och kikade på de omtalade blåvattnet.



Kram Sara


så segt

Publicerad 2012-02-16 16:37:00 i Allmänt,

Per ringde och väckte mig för ett tag sen och då hade jag sovit i tre timmar. Men känner mig dock inge piggare för de. Sen ringde mamma och frågade om jag ville ha pannkaka, men har ingen ork att gå ut mera idag efter jag hämtade medicinen. Så de blir en varma koppen med potatis och purjolök som gäller.

Timmarna räknas ner nu tills imorgon när alla kommer hem :D

Kram Sara

Vill oxå ha en fin blogg..

Publicerad 2012-02-16 09:20:49 i Allmänt,

Alla har så fina bloggar tycker jag. Vill oxå ha de men just nu orkar jag inte fixa med de. De får bli när de blir. Nu måste jag fara in till "stora" staden och hämta lite medicin.

Kram Sara

sjuker...

Publicerad 2012-02-16 09:03:37 i Allmänt,

Åkte hem ifrån jobbet igår för jag kände mig inge pigg. När jag kom hem så kollade jag tempen och de blev 37,9 inte så högt men de kändes att man inte va nå pigg. Låg hela dagen och kvällen iaf och är inte riktigt pigg än. Börjar svida i halsen nu men snart måste jag ta tag och åka in till apoteket och hämta ny astmamedicin. Den andra är ju helt slut efter träningspasset i måndags. Va meningen att jag skulle hämta igår men då orkade jag inte ens göra mat. Lite drygt att andas efter en hostattack bara.

Imorgon kommer mina fyra hjärtan hem. Ska bli så himla skönt. Längtar efter dom så himla mycket!

Kram Sara

Kärlekens dag!!!

Publicerad 2012-02-14 20:26:53 i Allmänt,

Idag har de jobbats och solat lite granna. Just nu kikar jag på Familjen annorlunda för jag råkade sova lite kvällsmiddag igår ;P Sen ska jag fixa lite här hemma sen blir de kväller för mig.

Men nu när jag kikar på Familjerna så undrar jag VARFÖR tvingar och mutar man barnet för att han ska sitta på pottan?? Sånt gillar inte jag. Han är väl helt enkelt inte redo för att sitta där. Blir lite småarg. De kommer ju när de kommer.

Idag är de ju alla hjärtansdag idag, som kommer firas på fredag här hemma!!



Kram Sara

Tränat..

Publicerad 2012-02-13 19:57:14 i Allmänt,

Idag va jag iväg med kusin efter jobbet och tränade. Riktigt skönt va de. Fick en ny vän, gåbandet heter hen (som de tydligen ska heta nu). Va skönt och kunna gå utan att känna att de är halt när man går.

Imorgon ska lillstumpan min till tandläkaren, sen efter de ska vi på leksaksaffären för hon fick pengar när hon fyllde år så hon ska köpa lite grejer till sitt dockhus. Sen ska hon få klippa av sig sitt långa hår. Hon blir så tovig på en gång, så nu ska de klippas upp i nacken.

Nu är de tv som gäller resten utav kvällen, är så himla trött. Ska kika på Familjen annorlunda sen spelar jag in Sofias änglar. Så ikväll blir de två bra serier :) Men jag har hittat en ny kanal som är kanon, TLC heter den. 

Bara fyra dagar kvar tills mina barn och Per kommer hem. Längtar som tusan, men imorgon får jag träffa barnen en stund :D Så på fredag ska vi ha en liten alla hjärtans dag kväll. Längtar som tusan jag kan jag lova.


Kram Sara

Haft en bra vecka trots migrän i tre kvällar i rad..

Publicerad 2012-02-12 21:46:24 i Allmänt,

De va ju att man ska skriva oxå om man ska blogga. Veckan har vart toppen med barnen. Vi testa våffeljärnet som vi fick i julklapp med lite våfflor till middag. Har använt de förut men då till att göra klämmackor, varför är de godare att göra klämmisar i våffeljärnet istället för smörgåsgrillen??

Ifredags lämnade jag barnen så nu är de bara fem dagar kvar tills dom kommer hem igen :D Efter jobbet så åkte jag till Fensol för vi skulle till Pers hus. Haft de riktigt skönt där. Körde in massa ved in i pannrummet på lördag morgon sen blev min kropp död så jag låg resten utav dagen. De va skönt och ligga på lördagen fast jag kunde ha gjort annat men de får jag fixa nästa gång vi åker dit. Sen på kvällen kikade jag och Per på Christine och Jägarna 2. Båda filmerna va lika bra :) Idag blev de packa bilen full med grejer sen raka vägen hem. Så nu har jag ätit mat och fixat en matlåda tills imorgon. Sen efter jobet imorgon blir de att träna med kusin.

Nä, nu får de bli lite tv sen sova.




            

 

Kram Sara

 

ingen bra start på måndagen...

Publicerad 2012-02-06 21:56:55 i Allmänt,

Har sovit som en stock inatt och de va väldigt länge sen jag gjorde de. Så självklart försover jag oss idag. Vaknade med ett ryck och tittade på klockan 6.25 tittade igen och de stod lika. Jahapp, den tiden brukar vi sitta i bilen på väg till dagis och fritids. Men barnen va duktiga, dom va klara före mig och de brukar vara jag som står och väntar på dom. Jag hade ställt klockan på 5.20 för jag skulle packa deras väskor som jag kom på för sent igår och om jag skulle ha gjort de då, då hade jag vart tvungen att slå på lampan i Simons rum medans han sov. Så då kändes de bättre att göra de på morgonen. Men skönt sov vi kan jag lova.

Så efter jobbet och hämtning utav barn så åkte vi hem till min syster, för Hanna skulle kolla så vagnen dom har till lille knoddas skulle funka. Den blev bra och hon längtar kan jag lova och nu är de bara 4 veckor kvar tills man får bli moster igen =D =D

Sen till kvällsfika fick jag, mina barn, syster min och hennes familj nybakta minisemlor utav mamma. Så himlans gott va de.

Nu har barnen sussat ett bra tag så jag ska göra lika.

Natti natt!!

Kram Sara






Försöker igen...

Publicerad 2012-02-05 23:09:54 i Allmänt,

Har funderat länge på att blogga igen och nu ska jag ta och göra ett försök igen. Så sidan kanske kommer se lite konstig ut ett tag för jag ska försöka få den som jag vill, om de går :P

Bor iaf ihop med min underbara Per och mina tre goungar (som jag har varannan vecka) i en lägenhet eller man kan nog säga ett litet halvt hus. Det är ett hus delat på två, så vi har källare och vind oxå. Och egen tvättstuga så nu slipper man hålla tvättider :)

Idag åkte Per till jobbet för att jobba sina två sista veckor i Finland sen blir han hemma igen =D Men på fredag kommer han hem igen över helgen och då åker vi till Fensbol för han ska fixa lite i pannrummet och sånt.


Ha en toppenvecka alla!!

Kram Sara

simon                 hanna                per och gustav

Om

Min profilbild

Sara

Hej! Jag heter Sara och är 29 år och jag har tre barn -02, -06,-08. Maj 2011 träffade jag Per. Så nu har vi köpt hus som kommer renoveras, allt i sin takt. Men vi har 1000 idér om hur de ska bli. Så de blir ju skrivet mycket om barnen och huset. Kram Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela