Sara Sjödin

Follow your dreams!!

Lördag och fint väder!!

Publicerad 2012-04-28 12:14:54 i Allmänt,

Igår kom barnen hem och vi hade mys! Vi kikade på Let´s Dance. Sen hämtade vi ju Simons glasögon och han är supernöjd med dom kan jag lova. Han putsar dom och grejar så de är skönt att han tycker om dom.
Hannagumman hade tappat en tand när jag hämtade dom igår och nu är de en till tand som är lös, så hon går och vickar och vickar den hela tiden.



Nu är Hanna och Gustav hemma hos mormor och leker med moster Martina. Simon är här hemma och väntar på kusin William ska komma så ska dom va ute och leka. Så fint väder de är ute, riktigt vårväder =)
Idag ska vi grilla hos mamma. De ska bli riktigt gott. Börjar suga lite i magen efter grillat nu :P

Nästa vecka ska jag och Per åka till Fensbol, de ska vara crusing i Torsby som vi ska åka. Sen på onsdag ska bilen iväg och grjejas lite med. Så kort på de och vad de är visas sig på onsdag kväll.

I torsdags när vi skulle till Borlänge så självklart glömde jag min plånbok hemma så de blev inge röda byxor. Men får se om jag hinner fixa de innan helgen. Skulle vilja ha dom på mig på lördag. Men med min tur hittar jag väl ett par som duger i höst.

Nu ska jag greja lite snabbt här inne innan de blir att kratta igen.

Kram Sara

Hur svårt kan de vara???

Publicerad 2012-04-26 16:02:42 i Allmänt,

Har nu letat och letat efter ett par röd byxor... hittar inga. Dom jag hittade förut finns inte någonstans. Idag blir de iaf en kupolenvända så hoppas jag hittar några då. Jag tycker inte om rött så värst mycket men nu älskar jag röda byxor. Jo jag vet, jag är knäpp.

Snart kommer älskligen hem, då är vi bjudna på mat hos min mamma. Även min storasyster med familj kommer oxå. Och imorgon kommer mina knoddar hem, ska bli så skönt att dom kommer. Sen hoppas jag att Simons glasögon oxå kommer imorgon. De kommer nog bli en helt ny värld för honom nu när han är översynt.

Har iaf tänkt att baka, fick en bakmaskin utav mamma. Så de blir nog både bullar och matbröd. Och jag skulle nog kunna tänka mig att de blir någon småkaka och. Kolakakordegen är så himla god, skulle kunna äta upp en hel bunke bara med degen.

Nä, får slänga in lite tvätt i maskinen så den tråkig högen försvinner någongång.

Ha en trevlig kväll!!
Kram Sara

Snart helg

Publicerad 2012-04-19 19:38:18 i Allmänt,

Nu har de tagit nån dag igen sen jag skrev. Men idag har jag och Simon vart på Synsam för lite koll på Simons syn efter han tycker de är jobbigt med att läsa och kika tv. Han tycker att han känner sig trött i ögonen. Och efter lite koll så blev resultatet översyn. Samma sak som vi va på koll på våren -06. Efter några ggr på ögonavdelningen i Avesta då så hade de blivit bättre, men kom dock tillbaka i sämre skick. Men jag fick hem en glad Simon för han ska få glasögon.

Nu sitter Simon på golvet och bygger med legot och jag ska åka iväg en sväng strax. Så snart blir de Per och Simon kväll. Men de är snart dags för Simon att göra kväller.

Idag på jobbet så har jag kört lite L90, de va riktigt skoj. Lite ovant med gafflarna på den mot truckens gafflar. Imorgon blir de nog att köra lite mera med stora traktorn så jag kan lasta och lossa med den oxå och inte bara trucken.

Hanna och Gustav är hos deras pappa så då blir dom lediga ifrån dagis imorgon. Simon är hemma och har lite mamma och Per mys innan de blir en vecka hos syskon och pappa. Och då ska jag passa på att fixa källaren på de sista sen och rota fram grejer som man kan sälja oxå kanske. Har lite för mycket saker som vanligt. Alltid roligt att få in en extra krona. Men på lördag blir de loppis iaf. Haha.. köper på mig mera bara hela tiden.. haha...
In med nytt ut med gammalt!! nytt och nytt är de ju inte när de är loppis men men...

Nä greja lite till innan de är dags att åka.

Kram Sara

Kväller

Publicerad 2012-04-15 21:53:03 i Allmänt,

jaha... då va de snart dags att lägga sig. Sitter och trycker i mig jordnötsringar just nu, gott är de men imorgon börjar dagen nyttig.

Idag va vi ute en sväng, sen va hyresvärdarna här och fixade nya ventilationer till oss :) sen hade vi Ellen hemma en sväng. Barnen va jättesnälla mot henne. Hanna och Gustav skulle byta blöja och pussa på henne hela tiden. Märks att Simon är stor nu. De är bara lite pet och prat med Ellen sen är Simon nöjd med sin stund med henne. Sen va vi ute och gick en sväng sen när vi kom in så åt hon lite sen fick hon ny blöja sen gjorde vi iordning henne så Linda inte behövde jäkta till sitt möte som dom skulle iväg på. Så William blev kvar här och lekte. Sen skulle barnen ut och plocka blommor. Så jag fick en glassbytta med blommor.

Nu ska jag vara lite social med Per innan ögonen vill ha mörker.

Natti natt!!

Kram Sara

Söndag morgon..

Publicerad 2012-04-15 08:58:50 i Allmänt,

Hanna osh Gustav leker och Simon ligger och kikar på lejonkungen. Men snart blir de frukost sen blir de en utedag. Måste få trädgården fin. För dom som har bott före oss har ju inte precis brytt sig i den. Så idag ska de krattas och rensas rabatter. Våran trädgård ser ut som en djungel. Men snart blir de fint. Och Per ska få den stora äran att fixa min bil. För igår när vi hade handlat så va de en fin och blöt pöl under bilen :(

Igår va vi på leklandet med mina systrar och syskonbarn, riktigt skoj va de. Sen blev de tacos här hemma. Vi blev totalt tio st här hemma och himlans gott blev de. Så de va full rulle hela dagen igår :)

Idag ska vi ha lilla Ellen hemma här hemma, Linda ska på simskola med Willam så då passar vi på att ha Ellen en stund så William får åka själv med sin mamma. Så jag kan tänka mig att Ellen sover hela tiden för de är ju bara en snabbis hon ska vara här. Men barnen är överlyckliga att hon ska vara här. 

Imorgon börjar en stegräknartävling på jobbet, så nu jäklar blir de flera promenader, träningar och sen köra lite mera på cross trainern. Vägrar komma sist!!! Ska även passa på att sluta äta godis, jag äter lite för mycket här hemma. Speciellt när barnen har somnat, då kan jag trycka i mig hur mycket som helst. Jag vill komma ner till min vikt jag hade innna jag träffade Per. Gick upp 10 kg när jag träffade honom. Många kärleks kg blev de ;P

Nu ska jag strax göra lite frukost!!

Ha en bra dag

Kram Sara

Imorgon kommer knoddarns hem =)

Publicerad 2012-04-12 18:22:46 i Allmänt,

Nu har jag lagt in alla nyvikta kläder i skåpena och plockat ihop lite. Så nu tänkte jag slappa och kika på tv för imorgon kommer barnen hem och då blir de full rulle en vecka. Längtar så himla mycket efter dom. Per ligger bredvid mig i soffan och sover. Han är inge pigg, så hoppas han blir bättre nu.

Kram Sara

Man kanske ska skriva oxå...

Publicerad 2012-04-10 21:11:21 i Allmänt,

Ska försöka skriva mera och oftare. Har iaf fått ett tillskott, min syster har fått en liten prinsessa.


Min skruttfia med Ellen



En stolt Gustav trots en arg Ellen



Under påsken va jag och älskling i Jönköping och va på Elmia och kikade lite bilar. De va riktigt skönt att åka iväg. De är inte ofta vi är barnlediga samtidigt som Per är ledig ifrån jobbet.













De blev en del kort nu när vi har nya kameran, men har mycket kvar att lära mig utav den. Så detta är bara några kort som blev tagna.


Sen ska jag även börja på ett projekt. En SAAB ska få ett nytt liv.





Så nu är de bara att börja köpa grejer så allt finns när de ska börjas på riktigt. Den ska lackas och få ny inredning m.m.m.m....

Min stora kille


Just nu är barnen hos deras pappa så nu är de stor saknad efter dom. På lördag har vi tänkt och åka till leklandet för Simon tyckte vi skulle åka dit nu är Hanna inte kan bada för hon har nyss tagit hål i öronen.

Nu ska jag kika lite på tv medans Per är iväg en sväng, får passa på att se Desperate Housewife.

Kram Sara



Om

Min profilbild

Sara

Hej! Jag heter Sara och är 29 år och jag har tre barn -02, -06,-08. Maj 2011 träffade jag Per. Så nu har vi köpt hus som kommer renoveras, allt i sin takt. Men vi har 1000 idér om hur de ska bli. Så de blir ju skrivet mycket om barnen och huset. Kram Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela