Sara Sjödin

Follow your dreams!!

Fredag

Publicerad 2013-01-25 14:01:39 i Allmänt,

Japp, då va de fredag igen. Veckan har gått sakta sakta, kan de vara för man har vart hemma med sjuka barn hela veckan? Idag blir de pappa vecka för barnen. Idag va jag iväg med Simon till tandläkare. De gick ju bra men nu har han börjar fått feber. Hanna och Gustav har ju vart hemma idag med men på måndag ska dom få gå till skolan och dagis igen.
 
Ikväll ska vi nog ut och äta mat med några vänner och jag är sjukt sugen på en planka. Blev de förra gången när vi va ut och åt med dom men de är ju såååå himla gott. Så få se va de blir och vart de blir.
 
Imorgon ska jag följa med en vän till Västerås. Då ska de bli IKEA, älskar IKEA. Dom har så himla mycket att välja bland. Va ju där för ca 2 veckor sen och köpte säng och några lampor  men man hittar alltid nå skoj där. Vet iaf att jag ska ha mattor till sovrummet sen nya kaffemuggar som jag har spanat in. Sen blir de nog glas oxå, vi har så himla mycke glas här hemma men typ 3 av varje sort. Lite tråkigt när man ska duka när typ alla har olika glas. In med nytt ut med gammalt får de bli.
 
Har nu hunnit med att knäppa lite kort på kläder som jag ska lägga ut på tradera, ikväll eller nån dag under helgen. Fick fram en massa kläder som är för små för barnen när vi flyttade.
 
Ta och bygga lite lego med Simon får de bli.
 
Kram Sara
 

Tulpaner

Publicerad 2013-01-24 16:12:22 i Allmänt,

Jag älskar tulpaner. Känns som våren närmar sig mer och mer nu när man ser alla tulpaner i affärerna.
 
 
Kram Sara
 
 

Försöker med att blogga igen

Publicerad 2013-01-24 15:08:25 i Allmänt,

Har ju nu inte bloggat här på ett tag. Men tänkte göra ett försök igen.
 
Det har hänt mycke sen sist. Vi har köpt hus!!  Blev ett hus på 196 kvm och 6 rok. Sen är de en gammelstuga och ett uthus med en tomt på 1,1 hk. Så nu har alla barnen ett eget rum och jag och Per behöver inte sova i tv-rummet mera. Så snart kommer de börjas renoveras här hemma. Kort om de kommer komma...
 
 
Just nu har jag snart vart hemma en vecka med två sjuka barn. Och nu märks de att dom börjar bli friska (förutom hostan och rinniga näsor) för nu orkar dom jävlas med varandra. Men dom får vara hemma imorgon med, vill inte ha ut dom för tidigt heller så dom blir sjuka igen.
 
Just nu sitter dom och kikar på tv och Simon kommer snart hem med skoltaxin. Han är så himla stolt att han har slutat på fritids på em. Men han kommer går kvar där på morgonen tills de blir somarlov, sen blir de ett stort ansvar för honom att komma iväg med bussen på morgonen. Jag får ju ringa och höra så han är vaken och har ätit frukost, men de kommer säkert gå bra. Han behöver ju inte vara hemma själv så länge på morgonen och efter skolan för Per jobbar skift så de kan ju vara 1-2 dagar i veckan han blir själv en stund.
 
Kram Sara
 
 

Om

Min profilbild

Sara

Hej! Jag heter Sara och är 29 år och jag har tre barn -02, -06,-08. Maj 2011 träffade jag Per. Så nu har vi köpt hus som kommer renoveras, allt i sin takt. Men vi har 1000 idér om hur de ska bli. Så de blir ju skrivet mycket om barnen och huset. Kram Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela